НАЧАЛО Биткойн

До къде може да скочи Биткойн според топ анализатор?

25.06.2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
До къде може да скочи Биткойн според топ анализатор?

Известният анализатор Уили Ву предположи, че Биткойн (BTC) може да има допълнителен потенциал за възход, дори след като надхвърли границата от $30,000.

Ву, следван от милион потребители в Twitter, акцентира върху наблюдаваният от него индикатор за фундаментална сила на Биткойн, който оценява 17 фундаментални и технически фактора.

Според анализа на Ву, Биткойн може да преживее скок от над 30% от настоящата си стойност от $30,555, преди основният дигитален актив да се окаже в ситуация на свръхпокупка.

В случай че това движение приключи, ето графика, илюстрираща степента на потенциалния му напредък, преди да достигне фундаментално прегрято състояние.

Фокусирайки се върху фундаменталните фактори, имам предвид дейностите, които се извършват в цялата мрежа на BTC, като например добив, разходна база на последните инвеститори, продажби на опитни търговци и технически аспекти.

Ву предположи, че Биткойн може да надхвърли прага от $40,000 по време на продължаващото си рали.

Приблизително $40,000 за BTC, например.

Анализаторът подчерта, че неотдавнашното покачване на стойността на Биткойн вероятно е било предизвикано от опитни трейдъри, които са акумулирали BTC по време на спада в цената на криптовалутата до около $25,000 през миналата седмица.

Този скок беше доминиран предимно от професионалисти, които се възползваха от спада на цената, за да акумулират. Графиката изобразява търсенето на фючърси, което обикновено се свързва с професионалистите.

Те обаче все още не са разпродали своите авоари, въпреки че тази ситуация може бързо да се промени. Дългосрочното спот търсене остана незначително.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF регистрираха $116 милиона входящи потоци тази седмица

Седмицата за американските спот ETF-и за Биткойн се разви със смесица от вълнения и неуспехи. В петък Grayscale съобщи за изходящи потоци в размер на над $100 милиона, което може да е допринесло за последвалия спад на цената на BTC.

12.05.2024 22:00 2 мин. четене

Ето защо нивото от $65,000 е толкова важно за Биткойн

Според крипто анализатора Rekt Capital Биткойн (BTC) е излязъл от опасната зона и е навлязъл във фазата на повторна акумулация, както е отбелязано в публикация в X на 11 май.

12.05.2024 21:30 2 мин. четене

Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву

Известният ончейн анализатор Уили Ву изразява твърдото си убеждение, че Биткойн (BTC) е на път да достигне седемцифрена цена.

12.05.2024 18:00 1 мин. четене

Ето къде може да е върха на Биткойн според икономист

Известният икономист Тимъти Питърсън наскоро предложи интригуващи прогнози за бъдещата ценова траектория на Биткойн в свое изявление.

12.05.2024 15:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.